Iron Config & Backup Tool

Iron Forum for english speaking people
qkjones
Posts: 2
Joined: Sun Mar 13, 2016 2:59 pm

Re: Iron Config & Backup Tool

Postby qkjones » Sun Mar 13, 2016 4:58 pm

Got it now, thanks!


Hotcakes
Posts: 33
Joined: Thu Jul 08, 2010 3:05 am

Re: Iron Config & Backup Tool

Postby Hotcakes » Wed Mar 23, 2016 3:30 am

Hotcakes wrote:Unfortunately I have still not been successful using this tool to try to get Win10 to register it as default browser. Using this tool, it launches Iron (v47) as Admin but when I go to the Settings to click the 'make Iron default' button, the button does not appear and instead there is text saying Iron is already registered as default browser. This ONLY happens when Iron is started as Admin (otherwise the expected 'make Iron default' button appears) and Win10 does not have an entry to select Chromium as default browser, just Edge

This problem remains in the version of this tool that ships with v49.


Hugo z Hor
Posts: 8
Joined: Fri Jul 26, 2013 2:56 pm

Re: Iron Config & Backup Tool

Postby Hugo z Hor » Thu Mar 31, 2016 4:20 pm

RikkyRicardo wrote:The backup option doesn't seem to be working for me. It just says "Running..." indefinitely and no backup is saved

Any chance of explaining the Extended Privacy option in layman terms?

Same for me. Only grayed Running, but no file is created.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


User avatar
SRWare
Site Admin
Posts: 2493
Joined: Sat Jan 19, 2008 4:16 am

Re: Iron Config & Backup Tool

Postby SRWare » Thu Mar 31, 2016 6:15 pm

Hugo z Hor wrote:
RikkyRicardo wrote:The backup option doesn't seem to be working for me. It just says "Running..." indefinitely and no backup is saved

Any chance of explaining the Extended Privacy option in layman terms?

Same for me. Only grayed Running, but no file is created.


Could you try to copy 7za.dll to Windows-Folder? (C:\Windows)
Iron-Updates via Twitter: http://twitter.com/srware

Donations via Paypal and Bitcoin:
http://iron-start.com/spenden.php


RikkyRicardo
Posts: 73
Joined: Thu Sep 01, 2011 12:19 pm

Re: Iron Config & Backup Tool

Postby RikkyRicardo » Fri Apr 01, 2016 1:14 pm

Did that, issue still there.

FWIW, I use a rather old version of Windows XP like the other user who has the issue.

Also I know the backup tool gets bundled with Iron, but a separate download link would be handy, rather than downloading and installing Iron if I need to test an updated version of the Backup tool


Azrael5
Posts: 122
Joined: Tue Feb 21, 2012 10:24 am

Re: Iron Config & Backup Tool

Postby Azrael5 » Fri Apr 01, 2016 4:28 pm

RikkyRicardo wrote:Did that, issue still there.

FWIW, I use a rather old version of Windows XP like the other user who has the issue.

Also I know the backup tool gets bundled with Iron, but a separate download link would be handy, rather than downloading and installing Iron if I need to test an updated version of the Backup tool



you have also to register the dll by ms-dos: regsvr32 "file".dll
Jetway pt88bspro-ec|Pentium 4 670|OCZ Platinum DDR400 2x1GB|Sapphire HD3850 AGP|Creative XtremeGamer|Dexxa ps/2|Edifier S550|Asus VB175T|Xp


Hugo z Hor
Posts: 8
Joined: Fri Jul 26, 2013 2:56 pm

Re: Iron Config & Backup Tool

Postby Hugo z Hor » Fri Apr 01, 2016 8:15 pm

Found a problem: tool does not backup to a folder with space in its name


GCG
Posts: 9
Joined: Mon Jul 16, 2012 9:14 pm

Re: Iron Config & Backup Tool

Postby GCG » Sat Apr 02, 2016 8:25 pm

Concur with Hugo. Backup Tool works perfectly in Win 10, as long as there are no blanks in the destination folder name. For example:

C:\Users\xxxxx\Desktop\APPS\INTERNET\IronBU\'filename'

Where:

"IronBU" is the destination folder for the Backup

and

'filename' is the name of the file name you have selected :!:

Cheers.


David-R
Posts: 5
Joined: Sun Apr 03, 2016 1:10 pm

Re: Iron Config & Backup Tool Error

Postby David-R » Tue Apr 05, 2016 4:18 pm

This tool does not work for backup in windows 10 no matter what is done using latest version 1.31 bundled with srware iron 64 bit. This is not a protable version and has never worked. Please advise


David-R
Posts: 5
Joined: Sun Apr 03, 2016 1:10 pm

Re: Iron Config & Backup Tool

Postby David-R » Tue Apr 05, 2016 4:20 pm

GCG wrote:Concur with Hugo. Backup Tool works perfectly in Win 10, as long as there are no blanks in the destination folder name. For example:

C:\Users\xxxxx\Desktop\APPS\INTERNET\IronBU\'filename'

Where:

"IronBU" is the destination folder for the Backup

and

'filename' is the name of the file name you have selected :!:

Cheers.


Not in my case



Return to “SRWare Iron Support (English)”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests