New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Iron Forum for english speaking people
xmen
Posts: 18
Joined: Tue Sep 15, 2015 12:28 pm

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby xmen » Fri Mar 23, 2018 7:31 pm

wacojohn wrote:
ja444cobs wrote:
xmen wrote:if they do not solve it, we will all go to another browser

Which browser for example :?:


YANDEX .... perhaps.
It is also an option, it is a matter of trying it.


xmen
Posts: 18
Joined: Tue Sep 15, 2015 12:28 pm

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby xmen » Sat Mar 24, 2018 11:04 am

goodbye goodbye srware iron, hello yandex;) :lol:


FALLENZ
Posts: 7
Joined: Sun Jun 12, 2016 1:22 pm

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby FALLENZ » Sat Mar 24, 2018 11:11 am

Hi guys

Good job !
It works. No issues so far


ja444cobs
Posts: 11
Joined: Thu Feb 09, 2017 11:14 pm

Re: Iron Portable Browser Metrics

Postby ja444cobs » Mon Mar 26, 2018 8:23 pm

:?: :?: :?:
In IronPortable 65.0.3400.0 in the folder Profile\BrowserMetrics appeared file "BrowserMetrics-5AB86407-137C.pma" size of 8 MB. What is the purpose of this file, why is it in the Iron?
:?: :?: :?:


wacojohn
Posts: 12
Joined: Sun Jan 07, 2018 7:54 am
Location: TEXAS USA

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby wacojohn » Tue Mar 27, 2018 12:45 am

wacojohn wrote:
xmen wrote:The same thing also happens to me, it does not allow to initiate session with the mail and password, it indicates error, I wait for a solution because all the markers and more things are


Yeah ... I will have to go back to Chrome if I can't get this solved.



Confession ..... I was trying to fix this problem ... and now I suspect some hard drive corruption. I suddenly got 'missing boot manager' on a restart. I think the machine has been corrupted for some time, and that caused the problems. I had other weird problem with it. I restored it to FACTORY, updated EVERYTHING, ... and this latest version of Iron runs perfectly.


xmen
Posts: 18
Joined: Tue Sep 15, 2015 12:28 pm

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby xmen » Tue Mar 27, 2018 12:10 pm

wacojohn wrote:
wacojohn wrote:
xmen wrote:The same thing also happens to me, it does not allow to initiate session with the mail and password, it indicates error, I wait for a solution because all the markers and more things are


Yeah ... I will have to go back to Chrome if I can't get this solved.



Confession ..... I was trying to fix this problem ... and now I suspect some hard drive corruption. I suddenly got 'missing boot manager' on a restart. I think the machine has been corrupted for some time, and that caused the problems. I had other weird problem with it. I restored it to FACTORY, updated EVERYTHING, ... and this latest version of Iron runs perfectly.
and it lets you start session? I still get error, like many people, and google crome works perfectly.


wacojohn
Posts: 12
Joined: Sun Jan 07, 2018 7:54 am
Location: TEXAS USA

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby wacojohn » Tue Mar 27, 2018 3:17 pm

Yes. Iron works perfectly once I got the corruption fixed. Chrome worked perfectly too BEFORE the corruption. I was having trouble with Iron and other programs ... when on a reboot, got 'missing mbr' all of a sudden. That's when I did a factory restore.

I was suspicious all along .. because Iron worked fine on two OTHER machines from the beginning. They were W10-64 and W7-32.


lkapoor
Posts: 1
Joined: Tue Mar 31, 2015 4:46 am

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby lkapoor » Fri Mar 30, 2018 9:38 am

Is anyone able to cast to a Chromecast? I tried both v64 and v65, but both do not detect the Chromecast. However, Google Chrome has no problem connecting. The chrome://cast page in Iron is blank whereas Chrome lists my Chromecast.

EDIT: Fixed it in v65! Go to chrome://flags and configure the following flags:

1. Cast Streaming hardware video encoding - Disabled
2. Load Media Router Component Extension - Enabled
3. Media Remoting during Cast Tab Mirroring - Enabled

Image


xmen
Posts: 18
Joined: Tue Sep 15, 2015 12:28 pm

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby xmen » Wed Apr 04, 2018 10:22 am

you are having doubts and queries and these gentlemen do not answer, what a support we have, it is a shame because the browser is good, and they are abandoning it.


Zanzibar
Posts: 5
Joined: Wed Oct 05, 2011 10:22 pm

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby Zanzibar » Mon Apr 09, 2018 9:28 pm

This started in v64, and continues into v65:

My new tab page is only showing 4 preview-thumbnails, instead of the 12 as it normally has in the past.

Is there a way to bring back the 12 recent preview-thumbnails?



Return to “SRWare Iron Support (English)”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 14 guests