New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Iron Forum for english speaking people
xmen
Posts: 19
Joined: Tue Sep 15, 2015 12:28 pm

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby xmen » Fri Mar 23, 2018 12:23 am

The same thing also happens to me, it does not allow to initiate session with the mail and password, it indicates error, I wait for a solution because all the markers and more things are


wacojohn
Posts: 15
Joined: Sun Jan 07, 2018 7:54 am
Location: TEXAS USA

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby wacojohn » Fri Mar 23, 2018 12:28 am

xmen wrote:The same thing also happens to me, it does not allow to initiate session with the mail and password, it indicates error, I wait for a solution because all the markers and more things are


Yeah ... I will have to go back to Chrome if I can't get this solved.


xmen
Posts: 19
Joined: Tue Sep 15, 2015 12:28 pm

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby xmen » Fri Mar 23, 2018 10:05 am

if they do not solve it, we will all go to another browser


xmen
Posts: 19
Joined: Tue Sep 15, 2015 12:28 pm

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby xmen » Fri Mar 23, 2018 6:53 pm

ja444cobs wrote:
xmen wrote:if they do not solve it, we will all go to another browser

Which browser for example :?:
firefox


wacojohn
Posts: 15
Joined: Sun Jan 07, 2018 7:54 am
Location: TEXAS USA

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby wacojohn » Fri Mar 23, 2018 7:07 pm

ja444cobs wrote:
xmen wrote:if they do not solve it, we will all go to another browser

Which browser for example :?:


YANDEX .... perhaps.


xmen
Posts: 19
Joined: Tue Sep 15, 2015 12:28 pm

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby xmen » Fri Mar 23, 2018 7:31 pm

wacojohn wrote:
ja444cobs wrote:
xmen wrote:if they do not solve it, we will all go to another browser

Which browser for example :?:


YANDEX .... perhaps.
It is also an option, it is a matter of trying it.


xmen
Posts: 19
Joined: Tue Sep 15, 2015 12:28 pm

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby xmen » Sat Mar 24, 2018 11:04 am

goodbye goodbye srware iron, hello yandex;) :lol:


FALLENZ
Posts: 7
Joined: Sun Jun 12, 2016 1:22 pm

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby FALLENZ » Sat Mar 24, 2018 11:11 am

Hi guys

Good job !
It works. No issues so far


wacojohn
Posts: 15
Joined: Sun Jan 07, 2018 7:54 am
Location: TEXAS USA

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby wacojohn » Tue Mar 27, 2018 12:45 am

wacojohn wrote:
xmen wrote:The same thing also happens to me, it does not allow to initiate session with the mail and password, it indicates error, I wait for a solution because all the markers and more things are


Yeah ... I will have to go back to Chrome if I can't get this solved.



Confession ..... I was trying to fix this problem ... and now I suspect some hard drive corruption. I suddenly got 'missing boot manager' on a restart. I think the machine has been corrupted for some time, and that caused the problems. I had other weird problem with it. I restored it to FACTORY, updated EVERYTHING, ... and this latest version of Iron runs perfectly.


xmen
Posts: 19
Joined: Tue Sep 15, 2015 12:28 pm

Re: New Iron-Version: 65.0.3400.0 Stable for Windows

Postby xmen » Tue Mar 27, 2018 12:10 pm

wacojohn wrote:
wacojohn wrote:
xmen wrote:The same thing also happens to me, it does not allow to initiate session with the mail and password, it indicates error, I wait for a solution because all the markers and more things are


Yeah ... I will have to go back to Chrome if I can't get this solved.



Confession ..... I was trying to fix this problem ... and now I suspect some hard drive corruption. I suddenly got 'missing boot manager' on a restart. I think the machine has been corrupted for some time, and that caused the problems. I had other weird problem with it. I restored it to FACTORY, updated EVERYTHING, ... and this latest version of Iron runs perfectly.
and it lets you start session? I still get error, like many people, and google crome works perfectly.



Return to “SRWare Iron Support (English)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests