Running config and backup gives "missing 7za.dll ?

Iron Forum for english speaking people
jackdashack
Posts: 22
Joined: Wed Mar 15, 2017 12:18 am

Running config and backup gives "missing 7za.dll ?

Postby jackdashack » Wed Jan 10, 2018 4:11 pm

Windows 10 up to date
Version 60.0.3150.1 (Official Build) (64-bit)


Running config and backup gives "missing 7za.dll ?


User avatar
SRWare
Site Admin
Posts: 2531
Joined: Sat Jan 19, 2008 4:16 am

Re: Running config and backup gives "missing 7za.dll ?

Postby SRWare » Wed Jan 10, 2018 4:42 pm

From where did you start it? Start menu? Is the 7za.dll in your iron folder?
Iron-Updates via Twitter: http://twitter.com/srware

Donations via Paypal and Bitcoin:
http://iron-start.com/spenden.php


jackdashack
Posts: 22
Joined: Wed Mar 15, 2017 12:18 am

Re: Running config and backup gives "missing 7za.dll ?

Postby jackdashack » Wed Jan 10, 2018 5:10 pm

The backup and config program I downloaded. It started as a zip and I ran the exe it extracted? Wasn't that correct? :oops:


User avatar
SRWare
Site Admin
Posts: 2531
Joined: Sat Jan 19, 2008 4:16 am

Re: Running config and backup gives "missing 7za.dll ?

Postby SRWare » Wed Jan 10, 2018 5:11 pm

jackdashack wrote:The backup and config program I downloaded. It started as a zip and I ran the exe it extracted? Wasn't that correct? :oops:


You don't have to download it. It is located in the Iron program folder by default together with the dll
Iron-Updates via Twitter: http://twitter.com/srware

Donations via Paypal and Bitcoin:
http://iron-start.com/spenden.php


jackdashack
Posts: 22
Joined: Wed Mar 15, 2017 12:18 am

Re: Running config and backup gives "missing 7za.dll ?

Postby jackdashack » Wed Jan 10, 2018 5:13 pm

[img]
Capture.PNG
[/img]
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


jackdashack
Posts: 22
Joined: Wed Mar 15, 2017 12:18 am

Re: Running config and backup gives "missing 7za.dll ?

Postby jackdashack » Wed Jan 10, 2018 6:46 pm

SRWare: I apologize. I didn't realize from the 1st when you said run Config and Backup Tool it was included. Total new to me. I thought it was something I had to download and of course it was avail for download.

BUT ... after running it correctly as you stated from within the program it did the backup fine. Now to see if there is a good restore! I see I'm not the only one that has had trouble with using CONFIG and BACKUP. Although, once knowing where it was, things are fine.

Many Thanks! jack ":-Dx



Return to “SRWare Iron Support (English)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests