Search found 5 matches

by Raener
Thu Aug 18, 2011 5:15 pm
Forum: SRWare Iron Support (English)
Topic: New Iron-Version: 13.0.800.1 Stable for Windows
Replies: 72
Views: 87664

Re: New Iron-Version: 13.0.800.0 Stable for Windows

Downloaded this a few days after it's release. Thanks for maintaining the best privacy-orientated, cross-platform and open-source browser! :) Someone else suggested something I agree with: An Android browser would be great, if you have the resources to do so. Looking forward to the official updater.
by Raener
Wed Aug 10, 2011 1:16 pm
Forum: SRWare Iron Support (English)
Topic: SrWare Iron and Internet Download Manager
Replies: 9
Views: 12079

Re: SrWare Iron and Internet Download Manager

..Go to the settings of IDM and click on "monitoring" and check the box of google chrome, press OK. Then, FDM will say something like "it cannot locate the google chrome" if you haven't got google chrome, and it lets you locate manually. When you locate, choose the folder you in...
by Raener
Tue May 11, 2010 6:27 am
Forum: SRWare Iron Support (English)
Topic: New Iron-Version: 5.0.380 for Windows
Replies: 52
Views: 60210

Re: New Iron-Version: 5.0.380 Beta for Windows

I am experiencing a problem.

When I try to use the Developer Tools (Ctrl+Shift+I) it doesn't seem to work.

This is a shame as the alpha I was using before (5.0.326) had devtools working fine.

Please can you fix this! (:
by Raener
Thu May 06, 2010 3:27 pm
Forum: SRWare Iron Support (English)
Topic: New Iron-Version: 5.0.380 for Windows
Replies: 52
Views: 60210

Re: New Iron-Version: 5.0.380 Beta for Windows

Thanks for the update, much appreciated! :)

Could you simply explain why HTML5 isn't available on this browser and if it ever will be?

Thank you!
by Raener
Wed Apr 14, 2010 6:22 am
Forum: SRWare Iron Support (English)
Topic: New Iron-Release: 5.0.326 Alpha for Windows
Replies: 47
Views: 45537

Re: New Iron-Release: 5.0.326 Alpha for Windows

5.0.326 is very stable, and very fast! But when opening new incognito window, error message appears and I can not surf any websites. Normal mode is ok. When that happened to me, I had to make a new profile. Somehow, something in the default profile got fubar'd! The file that stops making the incogn...

Go to advanced search