display protocol in address bar?

Iron Forum for english speaking people

display protocol in address bar?

Postby gordon451 » Fri Jan 24, 2014 3:16 pm

Is there any way Iron can by default display the protocol (http, https, etc) in the address bar as we type the URL?

For example (Iron 27.0.1500) if I type "eztv" the address bar will show "eztv.it", and the drop-down may show "eztv.it/search" etc, but the "{http:// | https://}" is never shown.

Can this be done? Is there a tweak or extension?

Gordon.
____________________
Gigabyte H61M-USB3-B3 r2.0, I5-2400 3.10GHz, 4GB RAM; W7HPx64 SP1, Lotus SmartSuite 9.8, Iron 27.0.1500, Opera 12.01, IE9, Eudora 6.2, Foxit Reader 6.1.1.1031, PaintShop Pro 6.02, Avast! 7.0.1466
gordon451
 
Posts: 4
Joined: Sun Dec 01, 2013 12:00 pm
Location: Western Australia


Re: display protocol in address bar?

Postby mapx » Sat Jan 25, 2014 7:49 pm

there is an issue opened on the chromium issue tracker, but I guess they will not go back (Status: WontFix from 2010)
http://code.google.com/p/chromium/issue ... l?id=41467
mapx
 
Posts: 641
Joined: Fri Jul 30, 2010 2:02 pm


Re: display protocol in address bar?

Postby gordon451 » Sun Jan 26, 2014 6:14 am

Hmmmmmm.

There used to be a time, not so long ago, when we chose the browser which pleased us the most. :lol:

But now we choose the browser which offends us the least. :geek:

I don't expect closed-source developments to be democracies. But I do remember when Microsoft listened to the multitudes complaining about IE3, and Netscape decided that it should copy IE3 into Nescape 4. . . And we wound up with a brilliant IE4 which set the tone of browsers for a decade, while Netscape crashed and nearly burned... :o

Chromium isn't the only offender. Try Page Setup>A4 in Firefox. That one is over 10 years old, and affects every Gecko fork.

Oh well, I suppose Microsoft will sort out their IE troubles sooner or later, and we'll have a decent browser again. :roll:

Gordon.
____________________
Gigabyte H61M-USB3-B3 r2.0, I5-2400 3.10GHz, 4GB RAM; W7HPx64 SP1, Lotus SmartSuite 9.8, Iron 27.0.1500, Opera 12.01, IE9, Eudora 6.2, Foxit Reader 6.1.1.1031, PaintShop Pro 6.02, Avast! 7.0.1466
gordon451
 
Posts: 4
Joined: Sun Dec 01, 2013 12:00 pm
Location: Western Australia



Return to SRWare Iron Support (English)

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], LigH, Yahoo [Bot] and 15 guests