display protocol in address bar?

Iron Forum for english speaking people
gordon451
Posts: 4
Joined: Sun Dec 01, 2013 12:00 pm
Location: Western Australia

display protocol in address bar?

Postby gordon451 » Fri Jan 24, 2014 3:16 pm

Is there any way Iron can by default display the protocol (http, https, etc) in the address bar as we type the URL?

For example (Iron 27.0.1500) if I type "eztv" the address bar will show "eztv.it", and the drop-down may show "eztv.it/search" etc, but the "{http:// | https://}" is never shown.

Can this be done? Is there a tweak or extension?

Gordon.
____________________
Gigabyte H61M-USB3-B3 r2.0, I5-2400 3.10GHz, 4GB RAM; W7HPx64 SP1, Lotus SmartSuite 9.8, Iron 27.0.1500, Opera 12.01, IE9, Eudora 6.2, Foxit Reader 6.1.1.1031, PaintShop Pro 6.02, Avast! 7.0.1466


mapx
Posts: 636
Joined: Fri Jul 30, 2010 2:02 pm

Re: display protocol in address bar?

Postby mapx » Sat Jan 25, 2014 7:49 pm

there is an issue opened on the chromium issue tracker, but I guess they will not go back (Status: WontFix from 2010)
http://code.google.com/p/chromium/issue ... l?id=41467


gordon451
Posts: 4
Joined: Sun Dec 01, 2013 12:00 pm
Location: Western Australia

Re: display protocol in address bar?

Postby gordon451 » Sun Jan 26, 2014 6:14 am

Hmmmmmm.

There used to be a time, not so long ago, when we chose the browser which pleased us the most. :lol:

But now we choose the browser which offends us the least. :geek:

I don't expect closed-source developments to be democracies. But I do remember when Microsoft listened to the multitudes complaining about IE3, and Netscape decided that it should copy IE3 into Nescape 4. . . And we wound up with a brilliant IE4 which set the tone of browsers for a decade, while Netscape crashed and nearly burned... :o

Chromium isn't the only offender. Try Page Setup>A4 in Firefox. That one is over 10 years old, and affects every Gecko fork.

Oh well, I suppose Microsoft will sort out their IE troubles sooner or later, and we'll have a decent browser again. :roll:

Gordon.
____________________
Gigabyte H61M-USB3-B3 r2.0, I5-2400 3.10GHz, 4GB RAM; W7HPx64 SP1, Lotus SmartSuite 9.8, Iron 27.0.1500, Opera 12.01, IE9, Eudora 6.2, Foxit Reader 6.1.1.1031, PaintShop Pro 6.02, Avast! 7.0.1466



Return to “SRWare Iron Support (English)”

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 12 guests