New Iron-Version: 31.0.1700.0 Stable for Windows

Iron Forum for english speaking people
yigido
Posts: 8
Joined: Mon Oct 21, 2013 5:17 pm

Re: New Iron-Version: 31.0.1700.0 Stable for Windows

Postby yigido » Wed Dec 18, 2013 10:37 pm



gregory2590
Posts: 2
Joined: Sat Nov 30, 2013 6:55 am

Re: New Iron-Version: 31.0.1700.0 Stable for Windows

Postby gregory2590 » Thu Dec 19, 2013 6:01 am

LeonLeon wrote:Something happened with this last version and I cann't watch any video on You Tube. OK, maybe this is Google bug but, this happened last night...everything before working nice. I try fresh reinstall but nothing change. Trying with Iron version before this new, but issue is the same. Tryed without any exstension. On You Tube page, video starting to load and only that...process loading. Everything workinng fine in Chrome. But I hate original Chrome browser.


I am getting this same EXACT problem.


KIssagogo27
Posts: 3
Joined: Thu Dec 19, 2013 2:49 pm

Re: New Iron-Version: 31.0.1700.0 Stable for Windows

Postby KIssagogo27 » Thu Dec 19, 2013 2:52 pm

hi everyone , it's seem to be a google+ account pb, i haven't a google account and i can't see youtube vidz with Iron portable 27 till mid december

but it work with the share link www.youtube.com/embed/P8IBcARF_co for example .


User avatar
SRWare
Site Admin
Posts: 1605
Joined: Sat Jan 19, 2008 4:16 am

Re: New Iron-Version: 31.0.1700.0 Stable for Windows

Postby SRWare » Thu Dec 19, 2013 6:55 pm

gregory2590 wrote:
LeonLeon wrote:Something happened with this last version and I cann't watch any video on You Tube. OK, maybe this is Google bug but, this happened last night...everything before working nice. I try fresh reinstall but nothing change. Trying with Iron version before this new, but issue is the same. Tryed without any exstension. On You Tube page, video starting to load and only that...process loading. Everything workinng fine in Chrome. But I hate original Chrome browser.


I am getting this same EXACT problem.



viewtopic.php?f=18&t=7440#p20967
FIX
Iron-Updates via Twitter: http://twitter.com/srware


mapx
Posts: 636
Joined: Fri Jul 30, 2010 2:02 pm

Re: New Iron-Version: 31.0.1700.0 Stable for Windows

Postby mapx » Thu Dec 19, 2013 7:08 pm

Nesetalis wrote:So as of 31.0.1700.0 i've been ticked off :|

Some one explain to me why my extensions are now being relegated to a popup menu? This is entirely unhelpful. I'm sure if you have 30 or so extensions this would be nice, but I don't and 3 of them I want on my bar at all times (google voice, lastpass, and chrome to phone)
I have searched but I cannot find an option in iron to toggle this off.


go to the right end of the address bar and there drag the box with the mouse to the left


Mannard
Posts: 13
Joined: Mon Aug 19, 2013 2:04 pm

Re: New Iron-Version: 31.0.1700.0 Stable for Windows

Postby Mannard » Fri Dec 20, 2013 12:03 am

I just tried clearing all cookies since beginning of time and still can't display HTML5 videos on YouTube.. Grrrrr.. :ironvsie


Mannard
Posts: 13
Joined: Mon Aug 19, 2013 2:04 pm

Re: New Iron-Version: 31.0.1700.0 Stable for Windows

Postby Mannard » Fri Dec 20, 2013 1:20 am

hmm. Youtube's HTML5 videos just started working again. nevermind, rock on!


AuditoreDaFirenze
Posts: 26
Joined: Sun Oct 14, 2012 2:24 am

Re: New Iron-Version: 31.0.1700.0 Stable for Windows

Postby AuditoreDaFirenze » Fri Dec 20, 2013 1:32 am

SRWare Admin continues to saying to everyone deletes the cookies but he is not listening anyone. People are saying it doesn't works. I have the same problem too.

And NO, deleting cookies doesn't fix the problem.


Iron_u5er
Posts: 12
Joined: Fri Dec 20, 2013 12:44 pm

Re: New Iron-Version: 31.0.1700.0 Stable for Windows

Postby Iron_u5er » Fri Dec 20, 2013 1:07 pm

Hello. In version 30.0.1650.0 youtube works fine, but when I switch to HTML5 there is no HD videos, only 360p. Is it the same in this 31.0.1700.0 version?


AuditoreDaFirenze
Posts: 26
Joined: Sun Oct 14, 2012 2:24 am

Re: New Iron-Version: 31.0.1700.0 Stable for Windows

Postby AuditoreDaFirenze » Fri Dec 20, 2013 4:32 pm

Iron_u5er wrote:Hello. In version 30.0.1650.0 youtube works fine, but when I switch to HTML5 there is no HD videos, only 360p. Is it the same in this 31.0.1700.0 version?


I'm using Iron 30 yet and I have the problem anyway.



Return to “SRWare Iron Support (English)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests