Iron Crash on

Iron Forum for english speaking people
Posts: 3
Joined: Sat Sep 28, 2013 5:00 am

Iron Crash on

Postby dph3055 » Sat Sep 28, 2013 5:09 am

Anyone else experience an iron lockup when visiting

I lockup every time without fail. When I surf to the site using IE it works no problem. I notice that when using iron there is no sound and I get about halfway through the opening animation sequence and then a reboot is required to get control back.

My fashplayer is current as are my other drivers. Java is disabled but not required for this site. I've tried with all extensions disabled and it makes no difference.

The lockup occurs with the current version of iron as well as the previous stable release.

I can't figure out why, so its time to see if this is a problem that affects just me or if other iron users and duplicate it.


Posts: 20
Joined: Mon Aug 23, 2010 5:43 pm

Re: Iron Crash on

Postby Phonemes » Sat Sep 28, 2013 5:11 pm

I don't have that problem. I have sound and the animation runs without problems. When the animation finishes, I can click a link which leads me to another page.

Posts: 636
Joined: Fri Jul 30, 2010 2:02 pm

Re: Iron Crash on

Postby mapx » Sat Sep 28, 2013 9:21 pm

no problems here ... by the way you are just trying to advertise that site ? :)

(no reason to go there .. it's a single page ...which announces something in the future ... lol)

Return to “SRWare Iron Support (English)”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 15 guests