How do I add ixquick to the list?

Iron Forum for english speaking people

How do I add ixquick to the list?

Postby Mulewright » Mon Aug 26, 2013 8:37 pm

When I downloaded the latest version of Iron today I could not find a way to add isquick to the list.
I did find out how to delete from the list however.
Guidance / suggestions?
Thanks!
Mulewright
 
Posts: 3
Joined: Mon Aug 26, 2013 8:11 pm


Re: How do I add ixquick to the list?

Postby mapx » Mon Aug 26, 2013 10:12 pm

mapx
 
Posts: 641
Joined: Fri Jul 30, 2010 2:02 pm


Re: How do I add ixquick to the list?

Postby Mulewright » Tue Aug 27, 2013 3:02 pm

Nope, doesn't work... no "Toolbar"s on my unit... only the three horizontal bars that open up the Menu options, where I have tried the Tools and Settings Both.
I can find the proper tab under Settings / to Search... it list them there but will not allow me to "Add" a search engine.
It will allow me to delete any I want but, not "Add" one.
That is my problem.
Mulewright
 
Posts: 3
Joined: Mon Aug 26, 2013 8:11 pm


Re: How do I add ixquick to the list?

Postby mapx » Wed Aug 28, 2013 7:36 am

mapx
 
Posts: 641
Joined: Fri Jul 30, 2010 2:02 pm


Re: How do I add ixquick to the list?

Postby Mulewright » Sat Aug 31, 2013 11:38 pm

I finally got it to take the information but it will not add it to the top section so that I can Select it as a browser....
After 2 1/2 hrs. fooling with it, time to ask for more suggestions... please.
:oops:
Mulewright
 
Posts: 3
Joined: Mon Aug 26, 2013 8:11 pm


Re: How do I add ixquick to the list?

Postby tickedoff » Mon Jul 07, 2014 2:16 am

Some of the ones listed in the lower section "Other Search Engines" can be set as the default. And I was able to do that with Ixquick. First add it by following the instructions on the Ixquick site. And it will be shown in that lower section. Then hover the mouse over it, and you should see a clickable blue button: "Make Default". I don't know exactly what distinguishes which ones can be made default, but Ixquick is one of several that can. Be sure you set it up per the Ixquick instructions and you should be good to go.
tickedoff
 
Posts: 7
Joined: Sat Jul 05, 2014 7:40 pm


Re: How do I add ixquick to the list?

Postby jackscagnetti1 » Wed Jul 09, 2014 2:19 pm

it took me a while to figure out you need "%s" at the end of your search link or it just wouldn't take..
jackscagnetti1
 
Posts: 14
Joined: Wed Feb 12, 2014 10:45 pm


Re: How do I add ixquick to the list?

Postby ironuser » Wed Jul 09, 2014 11:25 pm

Go to https://startpage.com/ there you can add it as your home page, AND add it to your search list.
I don't think you will find a more secure search engine.
Read the disclaimer when you mouse over the 'Details' under the 'Enhanced by Google' crap.
YES it uses Google search, NO it doesn't cal home every time you use it.
Again, read the disclaimer.

EDIT> My settings for Search has only one search engine in it. Startpage!
ironuser
 
Posts: 386
Joined: Mon Feb 01, 2010 12:29 am



Return to SRWare Iron Support (English)

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 15 guests