Tooltip problems.

Iron Forum for english speaking people

Re: Tooltip problems.

Postby ironmarty » Sun Dec 16, 2012 11:41 am

Thanks ironuser, mapx. I followed your instructions and created new profile (few of them actually) and no tooltips.
I also tried: incognito mode, ver 23.0... portable, uninstalling extensions(I have only AdBlock), deleting cashe/cookies.., reinstaling iron but ver 23 just doesnt show tooltips on my computer.
ironmarty
 
Posts: 10
Joined: Thu Dec 13, 2012 12:20 pm


Re: Tooltip problems.

Postby densus » Sun Dec 16, 2012 4:35 pm

Same, on all pages, the hover tooltip just doesn't work. Tested with new profile, so it's not an extension or profile issue.
densus
 
Posts: 1
Joined: Sun Dec 16, 2012 4:34 pm


Re: Tooltip problems.

Postby Takeda » Mon Dec 17, 2012 10:16 am

ironuser wrote:Does the problem still exist?

Yes. New profile doesn't help. Full reinstall too.
In old version 22.0.1250.0 tooltips work fine.
Takeda
 
Posts: 7
Joined: Thu Dec 13, 2012 8:19 pm


Re: Tooltip problems.

Postby Takeda » Mon Dec 17, 2012 1:32 pm

Also I observe the same problem with tooltips on two different computers except mine. This is large-scale problem.
Takeda
 
Posts: 7
Joined: Thu Dec 13, 2012 8:19 pm


Re: Tooltip problems.

Postby tony » Fri Dec 21, 2012 12:05 pm

I've also had to revert to version 22 because of this tooltip problem. Come on SRWare get it fixed please. Also when trying to add a new bookmark via the star in the address box, the drop down folder selection box wont drop down. The field is set to only one line. :(

Tony.
tony
 
Posts: 4
Joined: Mon Sep 05, 2011 8:34 pm


Re: Tooltip problems.

Postby Takeda » Mon Dec 24, 2012 9:38 am

I try to change GPU rendering settings (chrome://flags/), but it also doesn't help. Any other ideas?
Takeda
 
Posts: 7
Joined: Thu Dec 13, 2012 8:19 pm


Re: Tooltip problems.

Postby altimit » Sun Dec 30, 2012 4:50 pm

Made an account just for this.

Any ETA on a fix or a new build? Previous version had tooltips, v23 has none.
altimit
 
Posts: 1
Joined: Sun Dec 30, 2012 4:49 pm


Re: Tooltip problems.

Postby ironmarty » Tue Jan 22, 2013 12:08 pm

ver. 24
works fine now !
ironmarty
 
Posts: 10
Joined: Thu Dec 13, 2012 12:20 pm


Re: Tooltip problems.

Postby Ironyman » Tue Jan 22, 2013 5:13 pm

n
ironmarty wrote:ver. 24
works fine now !


not here (also v24). Same problem, which is very annoying. Think about changing to chrome, because there, i heard from a friend, this problem dosnt exist.

regards
Ironyman
Ironyman
 
Posts: 1
Joined: Tue Jan 22, 2013 5:11 pm


Re: Tooltip problems.

Postby jules1987 » Tue Jan 22, 2013 7:03 pm

Hi there,
I've got the same problem. I even reinstalled Windows 8 and updated to v24 yesterday.
Whats odd: I've got a virtual Windows 8 Machine with iron in it and the same google/profile is set up and synced in this machine. It's working in the VM but I don't know why :(
Hope it helps you to delimit the cause.
jules1987
 
Posts: 1
Joined: Tue Jan 22, 2013 6:56 pm


PreviousNext

Return to SRWare Iron Support (English)

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google Feedfetcher and 14 guests