Tooltip problems.

Iron Forum for english speaking people

Tooltip problems.

Postby Fafnir » Wed Nov 21, 2012 5:26 pm

Hello.

Title tag for tooltip doesn't work in Iron 13 (e.g., Wikipedia)

anyone else having this problem ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Fafnir
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 21, 2012 4:58 pm


Re: Tooltip problems.

Postby Takeda » Thu Dec 13, 2012 8:27 pm

Yes, I have the same problem. It's very uncomfortably. Iron version is 23.0.1300.0 (170000).
Takeda
 
Posts: 7
Joined: Thu Dec 13, 2012 8:19 pm


Re: Tooltip problems.

Postby ironmarty » Thu Dec 13, 2012 11:10 pm

same here, any fix or must I downgrade?
ironmarty
 
Posts: 10
Joined: Thu Dec 13, 2012 12:20 pm


Re: Tooltip problems.

Postby ironuser » Fri Dec 14, 2012 1:25 am

I tried three Wikipedia pages, and holding the cursor on some test that is blue(in my case) got me a 'tooltip', as will hovering over any non current tab.
I am using the latest version of Iron (Version 23.0.1300.0 (170000)).

WITH Iron NOT running:
Find your Iron profile, make a copy of it and store it in a safe place.
Now rename the current profile.
Start Iron, it will generate a new profile.

Does the problem still exist? IF not, then you need to find what in the profile is causing the problem( I suspect and extension).

@ironmarty; a downgrade will not solve the problem IF it is profile related, which I suspect it is.

You can also disable ALL of your installed extensions(NOT PLUGINS) and check if that solves the problem. If it does, you have a conflict with one or more of your extensions.
ironuser
 
Posts: 386
Joined: Mon Feb 01, 2010 12:29 am


Re: Tooltip problems.

Postby Takeda » Fri Dec 14, 2012 10:36 am

ironuser wrote:
Does the problem still exist?

Yes. New profile doesn't help. Full reinstall also.
In old version 22.0.1250.0 tooltips work fine.
Takeda
 
Posts: 7
Joined: Thu Dec 13, 2012 8:19 pm


Re: Tooltip problems.

Postby ironmarty » Fri Dec 14, 2012 4:59 pm

-Unninstaling extensions didnt work

-I dont use profile

-on ver 22.0.. portable it works fine

??
ironmarty
 
Posts: 10
Joined: Thu Dec 13, 2012 12:20 pm


Re: Tooltip problems.

Postby ironmarty » Sat Dec 15, 2012 11:14 am

changing profile didnt work either

and on portable ver 23.0... doesnt work.
ironmarty
 
Posts: 10
Joined: Thu Dec 13, 2012 12:20 pm


Re: Tooltip problems.

Postby ironuser » Sun Dec 16, 2012 3:47 am

ironmarty wrote:-Unninstaling extensions didnt work

-I dont use profile

-on ver 22.0.. portable it works fine

??

If you have Iron installed on a PC you do have a profile. I have WinXP and my profile(s) are in:
C:\Documents and Settings\SomeName\Local Settings\Application Data\Chromium\User Data
If you have not created one, it is named 'Default'.
I am sorry, I do not know where to find it on Vista/Win7/Win8 machines.

Since I don't use portable, I can't speak to it working and the installed version not. I still think it is something in your profile.
ironuser
 
Posts: 386
Joined: Mon Feb 01, 2010 12:29 am


Re: Tooltip problems.

Postby ChromiumLover » Sun Dec 16, 2012 8:52 am

Win Vista Ultimate 64 bit. I've tried this version 23 at least 4 times, but have had to revert to 22 because the tooltips - display of alt text does not work. As I build and maintain websites that's pretty important.

I sync my settings, themes etc through Google (but use LastPass for passwords and Xmarks for bookmarks) and haven't seen other issues that folk describe with bookmarks. I think I did lose bookmark favicons once but sorted that.

In Vista I think settings are found:

C:\User > AppData > Local > Chromium

I've tried different options, renaming and deleting but had no joy. I've disabled extensions and again - no joy.

Previous upgrades were simple one could just install over the current one, but on this last occasion I had to shut it down and remove it first manually. So for me, I am not convinced it's user profile related. I also found that removing the latest version and re-installing the previous worked absolutely fine, and I got my tooltips back. With syncing via Google, LastPass and Xmarks all up and running in no time. Just rather tedious. I'd like to use the latest version, because on the whole SRWare Iron is great.

Looks like I'll have to revert back to 22 or see if I can run both versions, as I need those tooltips.
ChromiumLover
 
Posts: 4
Joined: Sun Dec 16, 2012 8:31 am


Re: Tooltip problems.

Postby mapx » Sun Dec 16, 2012 10:26 am

new chrome profile
http://support.google.com/chrome/bin/an ... wer=142059

for iron, windows 7, 8
Windows Vista/ Windows 7/ Windows 8: %LOCALAPPDATA%\Chromium\User Data\
mapx
 
Posts: 641
Joined: Fri Jul 30, 2010 2:02 pm


Next

Return to SRWare Iron Support (English)

Who is online

Users browsing this forum: crios23, Yahoo [Bot] and 9 guests