Problem with Iron-doesn't show text and pictures on phpbb3

Iron Forum for english speaking people

Problem with Iron-doesn't show text and pictures on phpbb3

Postby Muciek » Thu Aug 02, 2012 10:44 am

HI.
I have a problem with Iron and chrome. It just doesn’t show a text and pictures on phpbb3 forums and bunch other sites here’s a screenshot http://i.imgur.com/MTr1Z.jpg as you can see there is blank page but when I open it with firefox and IE everything works as it should be (Pictures are shown and I can see text). Also when I want to write a post on this forum I can’t see what I’m typing in the box using Iron and chrome.
Could you tell me what is wrong ? I have reinstalled Java newest verison but it didn’t help at all.

Regards Dawid
Muciek
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 02, 2012 10:36 am


Re: Problem with Iron-doesn't show text and pictures on phpb

Postby mapx » Thu Aug 02, 2012 5:53 pm

are you using some adblock extension ?
have you some antivirus plugin installed in your browser ?
mapx
 
Posts: 641
Joined: Fri Jul 30, 2010 2:02 pm


Re: Problem with Iron-doesn't show text and pictures on phpb

Postby mapx » Thu Aug 02, 2012 5:53 pm

only for testing:
use ONLY the windows firewall (disable any other firewall)
turn off also your antivirus
mapx
 
Posts: 641
Joined: Fri Jul 30, 2010 2:02 pm


Re: Problem with Iron-doesn't show text and pictures on phpb

Postby mapx » Thu Aug 02, 2012 6:00 pm

I can see all the posts in that forum without any problem
mapx
 
Posts: 641
Joined: Fri Jul 30, 2010 2:02 pm



Return to SRWare Iron Support (English)

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Google Feedfetcher and 21 guests