How can I make Iron open new tabs in existing window?

Iron Forum for english speaking people

How can I make Iron open new tabs in existing window?

Postby cwcmoore » Wed Jul 18, 2012 1:07 pm

Hello,

I am using Iron portable and every time I click on a link somewhere other than in the browser it opens a new window for that tab.

How can I make make all the non-browser links open a new tab in my existing Iron window?

Any help would be truly appreciated.

Kind regards,
Charles
cwcmoore
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 19, 2012 1:49 pm


Re: How can I make Iron open new tabs in existing window?

Postby mapx » Thu Jul 19, 2012 7:56 am

when you click the link press CTRL or CTRL+shift (to gain focus on that tab)

or use an extension
https://chrome.google.com/webstore/deta ... elgceffobn
mapx
 
Posts: 641
Joined: Fri Jul 30, 2010 2:02 pm


Re: How can I make Iron open new tabs in existing window?

Postby formidible » Wed Jul 25, 2012 11:58 am

Neither of those work for me. When I click a link in my emails a new pop-out version of Iron opens in full screen. This is annoying, especially as it doesn't have any bookmarks bar or full compliment of extensions. This doesn't happen in Chrome, which simply opens a new tab. Much easier. Any solutions?
formidible
 
Posts: 20
Joined: Wed Jul 25, 2012 1:36 am


Re: How can I make Iron open new tabs in existing window?

Postby mapx » Wed Jul 25, 2012 9:46 pm

I dont need any of methods because it is working well opening a new tab. Disable any other extensions and retest
mapx
 
Posts: 641
Joined: Fri Jul 30, 2010 2:02 pm


Re: How can I make Iron open new tabs in existing window?

Postby mapx » Wed Jul 25, 2012 9:49 pm

are you using incognito navigation ?
mapx
 
Posts: 641
Joined: Fri Jul 30, 2010 2:02 pm


Re: How can I make Iron open new tabs in existing window?

Postby formidible » Wed Jul 25, 2012 11:06 pm

mapx wrote:are you using incognito navigation ?



What's that?
formidible
 
Posts: 20
Joined: Wed Jul 25, 2012 1:36 am


Re: How can I make Iron open new tabs in existing window?

Postby formidible » Wed Jul 25, 2012 11:10 pm

Using incognito tab makes no difference. Email links still open a pop-out minimal version of Iron.
formidible
 
Posts: 20
Joined: Wed Jul 25, 2012 1:36 am


Re: How can I make Iron open new tabs in existing window?

Postby formidible » Thu Jul 26, 2012 1:25 am

I should just say that I use an external email program. If I open gmail from within Iron it just opens a new tab. However I have used the external email program, and with Chrome I never had this issue. Also if Iron isn't already open, clicking links crashes Iron when it tries to start.
formidible
 
Posts: 20
Joined: Wed Jul 25, 2012 1:36 am


Re: How can I make Iron open new tabs in existing window?

Postby mapx » Thu Jul 26, 2012 7:58 am

try this:

open your registry (regedit)

Go to HKEY_CLASSES_ROOT\http\shell\open\command
You should see one key, named (Default). Double click this to get an editing popup.
At the end of the Value data: field you should see the text -- "%1". (for opening in a tab)

If you see --new-window "%1", delete new-window part

you must have
"C:\Program Files\SRWare Iron\iron.exe" -- "%1"

repeat the same for
HKEY_CLASSES_ROOT\https\shell\open\command
mapx
 
Posts: 641
Joined: Fri Jul 30, 2010 2:02 pm


Re: How can I make Iron open new tabs in existing window?

Postby formidible » Thu Jul 26, 2012 12:43 pm

This is what I have already in both http and https:-

"C:\Users\Mike\Downloads\IronPortable\App\Iron\Iron.exe" -- "%1"
formidible
 
Posts: 20
Joined: Wed Jul 25, 2012 1:36 am


Next

Return to SRWare Iron Support (English)

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 21 guests