New Iron-Version: 4.0.280 Stable for Windows

Iron Forum for english speaking people

Re: New Iron-Version: 4.0.280 Stable for Windows

Postby ataxy » Fri Jan 29, 2010 2:03 pm

forgot to add but this someime may help

xps m1710 with win7 ultimate x86
ataxy
 
Posts: 4
Joined: Fri Jan 29, 2010 1:26 pm


Re: New Iron-Version: 4.0.280 Stable for Windows

Postby ataxy » Fri Jan 29, 2010 4:27 pm

ok did the cleaning with cc and also deleted the whole srware folder in program file and no luck still fail
ataxy
 
Posts: 4
Joined: Fri Jan 29, 2010 1:26 pm


Re: New Iron-Version: 4.0.280 Stable for Windows

Postby eval- » Fri Jan 29, 2010 10:29 pm

Iron 4 is very nice, fast. Unfortunately, I am getting many "Whoa! Iron has crashed" messages, which I never got with Iron 3. I think it is perhaps more likely when multiple applications are using Gears simultaneously? Unfortunately, this often happens after a crash and restore.
eval-
 
Posts: 4
Joined: Fri Jan 29, 2010 9:40 pm


Re: New Iron-Version: 4.0.280 Stable for Windows

Postby ataxy » Sat Jan 30, 2010 1:14 am

eval- wrote:Iron 4 is very nice, fast. Unfortunately, I am getting many "Whoa! Iron has crashed" messages, which I never got with Iron 3. I think it is perhaps more likely when multiple applications are using Gears simultaneously? Unfortunately, this often happens after a crash and restore.

you seam to have a similar problem to mine, would you mine explaining more what you mean by gears
ataxy
 
Posts: 4
Joined: Fri Jan 29, 2010 1:26 pm


Re: New Iron-Version: 4.0.280 Stable for Windows

Postby Vibov » Sat Jan 30, 2010 1:43 am

I can't rearrange the tumbnails on the New Tab page (swap places etc.). Dragging and dropping doesn't work, they return to their original positions every time. Pinning, unpinning makes no difference.
Vibov
 
Posts: 14
Joined: Fri Sep 11, 2009 7:01 pm


Re: New Iron-Version: 4.0.280 Stable for Windows

Postby jballi » Sat Jan 30, 2010 10:29 am

Vibov wrote:I can't rearrange the tumbnails on the New Tab page (swap places etc.). Dragging and dropping doesn't work, they return to their original positions every time. Pinning, unpinning makes no difference.

Ditto. Certainly not a show stopper but it's a nice feature.
jballi
 
Posts: 7
Joined: Fri Jan 01, 2010 5:56 am


Re: New Iron-Version: 4.0.280 Stable for Windows

Postby Vibov » Sun Jan 31, 2010 12:51 am

I solved this problem with a Speed Dial extension. It's not impressively customizable (the author is working on it) but still more flexible than New Tab (e.g. you can specify any number of rows and columns).
Vibov
 
Posts: 14
Joined: Fri Sep 11, 2009 7:01 pm


Re: New Iron-Version: 4.0.280 Stable for Windows

Postby amo » Sun Jan 31, 2010 8:01 am

Hi,

It seems adblock is not working for me. I installed the stable 4.0.280 on windows 7, over the 4.0.275 beta. I have the adblock.ini file where it should be, and its content is copy/pasted from here:
http://fanboy.co.nz/adblock/iron/adblock.ini

Any idea what's wrong here?

Regards.
amo
 
Posts: 2
Joined: Sun Jan 31, 2010 7:57 am


Re: New Iron-Version: 4.0.280 Stable for Windows

Postby eval- » Sun Jan 31, 2010 6:50 pm

ataxy wrote:
eval- wrote:Iron 4 is very nice, fast. Unfortunately, I am getting many "Whoa! Iron has crashed" messages, which I never got with Iron 3. I think it is perhaps more likely when multiple applications are using Gears simultaneously? Unfortunately, this often happens after a crash and restore.

you seam to have a similar problem to mine, would you mine explaining more what you mean by gears


http://gears.google.com/

It is used for GMail, Google Calendar, and rememberthemilk.com to provide offline access. When multiple tabs 'Sync' for offline use simultaneously I seem to be more prone to getting the 'Whoa! Iron has crashed!' messages.
eval-
 
Posts: 4
Joined: Fri Jan 29, 2010 9:40 pm


Re: New Iron-Version: 4.0.280 Stable for Windows

Postby ironuser » Mon Feb 01, 2010 12:40 am

II have the 4.0.280 stable installed. The flashblock extension, nor any other extension for that matter, works while in the incognito mode.
Can someone tell me why? and how to get it to work in 'incogntio'?
ironuser
 
Posts: 386
Joined: Mon Feb 01, 2010 12:29 am


PreviousNext

Return to SRWare Iron Support (English)

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 20 guests